Juliana Pasha to represent Albania in Oslo!

In tonight's final of Festivali i Këngës, the Albanian representative in the 2010 Eurovision Song Contest has been chosen. The show featured a total of 20 entries, two of which had proceeded to the final by occupying the top spots in the youth section of the festival, which took place on the 25th of December. The festival was presented by Alban Skenderaj and Miriam Cani, and this is the full result of tonight's show (in order of placings):

 1. Juliana Pasha - Nuk Mundem Pa Ty - 133 points
 2. Anjeza Shahini - Në Pasqyrë - 118 points
 3. Kamela Islami - Gjera Të Thjeshta - 116 points
 4. Pirro Çako - Një Tjetër Jetë - 106 points
 5. Flaka Krelani - Lë Të Bëhet Çfarë Të Dojë - 99 points
 6. Bojken Lako & Banda Adriatica - Love Love Love - 98 points
 7. Denisa Macaj - Aria - 92 points
 8. Dorina Garuci - Sekreti I Dashurisë - 78 points
 9. Mariza Ikonomi - La La La - 76 points
 10. Rovena Dilo - Përtej Kohës - 69 points
 11. Iris Hoxha - Zërin Tim Ta Ndjesh - 67 points
 12. Erga Halilaj - Party - 66 points
 13. Erti Hizmo & Lindita Halimi - Nuk Të Dorezohem - 66 points
 14. Goldi Halili - Tirana Broadway  - 64 points
 15. Kejsi Tola - Ndonjëherë - 58 points
 16. Stefi & Endrri Prifti - U Dogja Mrekullisht - 45 points
 17. Guximtar Rushani - Gëzuar - 43 points
 18. Era Rusi - Fjalë Dhe Gjunjë - 41 points
 19. Teuta Kurti - Mall I Pashuar - 19 points
 20. Claudio La Regina - Ave Maria - 17 points

In the end, an expert jury voted on the 20 songs, which led to the victory of Juliana Pasha. She will represent Albania in the 2010 Eurovision Song Contest with the song Nuk Mundem Pa Ty, written by Ardit Gjebrea and Pirro Çako. Juliana Pasha had already taken part in the Albanian national finals for the Eurovision Song Contest in 2009 and 2008, reaching the 2nd and 3rd place respectively. This year, she finally made it to Europe's favourite TV show!

Comments 💬