Dare to Dream

14, 16 & 18 May 2019

ESC2018

Albania: We have the qualifiers!

Rezarta Smaja & Klodian Kaçani
Rezarta Smaja & Klodian Kaçani
Photo by: RTSH
Posted 26 December 2015 at 23:36

On December 25th and 26th, the two semi-finals of Festivali i Këngës have been held, with a total of 30 acts participating. Find out who qualified for the final, to be broadcast live on TVSH and on Eurovision.tv's WebTV player on Sunday December 27th at 20:45 CET!

The following acts have qualified for tomorrow's final of Festivali i Këngës, the Albanian national selection for the 2016 Eurovision Song Contest:
 • Adrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro
 • Sigi Bastri – Engjëll i lirë
 • Dilan Reka – Buzëqesh
 • Luiz Ejlli – Pa mbarim
 • Nilsa Hysi – Asaj
 • Erga Halilaj – Monolog
 • Florent Abrashi – Të ndjek çdo hap
 • Teuta Kurti – Në sytë e mi
 • Kozma Dushi – Një kafe
 • Aslajdon Zaimaj – Merrmë që sot
 • Egert Pano – Mos ik
 • Kristi Popa – Ajo çfarë ndjej
 • Rezarta Smaja & Klodian Kaçani – Dashuri në përjetësi
 • Jozefina Simoni – Një det me ty
 • Genc Tukiçi – Sa të dashuroj
 • Evans Rama – Flakë
 • Besa Krasniqi – Liroje zemrën
 • Enxhi Nasufi – Infinit
 • Flaka Krelani – S'je për mu
 • Renis Gjoka – Ato që s'ti them dot
 • Lindi Islami – Për një mrekulli
 • Eneda Tarifa – Përrallë
On Sunday December 27, at 20:45 CET, you can watch the final of Festivali i Këngës on our WebTV Player - see it live when the first song of the 2016 Eurovision Song Contest is being selected!
All three shows are presented by Pandi Laço, who is also the screenwriter of the festival, and Blerta Tafani, a journalist and main news anchor at TVSH.
Festivali i Këngës has been held every year since 1962. Since 2004, it has also served as the Albanian national selection for the Eurovision Song Contest.
Contributors
MB
Marco Brey
Tags
2016newsnational selectionAlbaniaFestivali i Këngës
Share this story

Comments

Rezarta Smaja & Klodian Kaçani
Photo by: RTSH
Contributors
MB
Marco Brey